Varastotyöntekijä

15.9.2022

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 17.10.2022

Työ alkaa: Lokakuu

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Syksyn tiivis ja fyysinen duunirupeama lähestyy – rengassesongin varastotyöntekijän duuni Vehkalassa! Tänne työpaikalle pääset myös julkisilla.

Etsimme fyysistä työtä etsivää työntekijää, joka on valmis työskentelemään hektisessä ympäristössä. Aikaisempi kokemus rengassesongista tai varastotyöstä ei ole työn edellytys mutta auttaa sinua hahmottamaan työn raskautta sekä työtahdin ripeyttä. Renkaita nostellaan päivän aikana luonnollisesti erittäin paljon, joten kuntosalillekaan ei välttämättä työpäivän jälkeen tarvitse mennä.

Olethan oma-aloitteinen, huolellinen ja tarkka. Työssä pääset osaksi sesonkia, joten olethan valmis tarvittaessa joustamaan työaikojen suhteen ja sitoutumaan koko sesongiksi työhön. Työtä pääset tekemään parin kanssa. Toimipisteessä on rengashotelli ja oletkin vastuussa työparisi kanssa, että rengasasentajilla on oikeat renkaat asennuksessa ja myös oikean asiakkaan renkaat oikeassa lokerossa rengashotellissa.

Töihin saat saat hyvän perehdytyksen, mukavat työkaverit sekä vauhdikkaita työpäiviä! Työtä on arkisin päiväaikaan klo 8-17 välillä. Toisinaan voi olla mahdollisuus myös lauantai vuoroon. Aloitus lokakuussa ja kesto säistä riippuen noin marraskuun loppuun saakka.

Jos päivittäinen palkallinen salivuoro kiinnostaa laitahan hakemusta tulemaan. Paikat napataan äkkiä ja haastattelut aloitammekin jo hakuaikana. Työsuhteessa on rengasalan työehtosopimus. Palkkaus aikaisemman kokemuksesi huomioiden!

Lisätietoa tehtävistä antaa arkisin klo 8-16 Wilma Niskanen wilma.niskanen@varvaamo.fi tai 040 121 7148.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa