Varastotyöntekijä

23.9.2022

Hae työpaikkaa

Kaarina

Haku päättyy 5.10.2022

Työ alkaa: Heti

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Oletko toimeen tarttuva ja kaipaat käsillä tekemistä? Lukaiseppa tämä!

Tarjolla olisi töitä asiakkaamme tuotannon esivalmistelijana Piikkiössä. Työympäristönä on tehtaan varasto ja tehtäviisi kuuluu mm. erilaisten paneelien, putkien ja ilmastointilaitteiden keräilyä. Pääset myös tekemään pienimuotoisia kokoonpanotöitä, joten erilaisten työkalujen pysyminen kädessäsi on eduksi. Töitä tehdään arkisin klo 7-15.30.
Tehtävät ovat vaihtelevia ja pääset tekemään töitä eri työpisteissä. Töihin pääset heti ja työsuhde jatkuu ainakin joulukuun puoleen väliin. Viikkotyöaika vaihtelee 20-40 tunnin välillä riippuen tilauskannasta. Aiempaa kokemusta vastaavasta tehtävistä et tarvitse, mutta työ on fyysistä ja sinulta tulisi löytyä reipas työote.

Tarjoamme sinulle mukavan työpaikan nuorekkaassa työympäristössä sekä Teknologiateollisuuden TES:in mukaisen palkkauksen vaativuusluokasta 1. Työpaikalle pääset kulkemaan kätevästi myös julkisilla, jolloin työvuorot ovat soviteltavissa julkisen liikenteen mukaan.

Jos mielenkiintosi paikkaa kohtaan heräsi, laita hakemusta tulemaan alla olevan linkin kautta:

https://app.profiili.io/varvaamo/jobs/10878935/application/basic?jobs=10878935

Töihin pääset heti, joten älä aikaile! Lisätietoja, Anne Ylitalo p. 044 7533513, anne.ylitalo@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa