Varastotyöntekijä Itä-Vantaalle

14.9.2023

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 21.10.2023

Työ alkaa: Lokakuun aikana

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Varastotyöntekijänä pääset työskentelemään rengashotelliin. Työtehtäviin kuuluvat ajanvarausaikataulun mukaisesti etsiä ja viedä asentajille asiakkaan renkaat ja hyllyttää asennuksesta tulleet renkaat takaisin varastoon. Toisinaan työtehtäviin voivat kuulua myös rengaspesijän työtehtäviä. 

Käsittelyssä on henkilöautojen renkaita. Renkaita käsitellään päivän aikana kuitenkin määrällisesti huomattavan paljon, joten voimaa ja habaa saa tässä työssä kasvatettua! Edellytämme tehtävään valitulta hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkuutta asiakkaiden renkaiden kanssa työskennellessä. 

Työpaikalle pääsee näppärästi myös julkisilla. Työaika on arkisin klo 8-17 välillä. Toki sesongille ominaisesti tauotaan rautaa silloin kun se on kuuma ja päivät voivat toisinaan venyä. Kaipaammekin työaikaan joustoa. Vastineeksi maksamme toki ylityökorvaukset ja ennen kun työt alkavat pääset perehdytykseen, sesongin aikaan asennustiimimme vastaa työviihtyvyydestäsi! Palkkaus autorengasalan työehtosopimusta mukaillen ja kokemuksesi huomioiden.

Mikäli palkallinen treeni kiinnostaa laita hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta. 

Lisätietoja arkisin klo 8-16 henkilostopalvelut@varvaamo.fi tai numerosta 040 657 0038.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa