Varastotyöntekijä Länsi-Espooseen

14.9.2023

Hae työpaikkaa

Haku päättyy 21.10.2023

Työ alkaa: Lokakuun aikana

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Unohda salitreenit ja tule meille töihin! 

Tarjotaan sulle haban kasvatuksen lisäksi reilu työyhteisö ja työpaikka, jossa työtä riittää! 

Pääset tekemään työtäsi rengasvarastoon, jossa pääset etsimään asiakkaan talvirenkaat ja viemään ne rengasasentajille. Ja kun rengasasentaja on saanut renkaat asiakkaan auton alle pääset viemään juuri pois otetut kesärenkaat varastoon seuraavaa kevätkautta varten! Työ on fyysistä ja kiireistä, sillä renkaita nostellaan päivän aikana paljon. 

Työ vaatii sinulta fyysistä kuntoa. Käsittelet myös asiakkaiden renkaita joten huolellisuus ja tarkkuus on sinulta edellytettäviä taitoja. Työskentelykieli on suomi. Kaikki kokemus fyysisestä työtä ja aikaisempi kokemus rengasvarastossa työskentelemisestä katsotaan eduksi. 

Työ on päivätyö, työvuorot klo 8-16 tai 9-17. Työt alkavat lokakuussa kesto arviolta 1-1,5 kk. Sesongin aloitusajankohta ja kesto riippuu paljon vallitsevasta säästä. Työpaikkalle pääset kulkemaan hyvin myös julkisilla.  

Mikäli palkallinen salitreeni kiinnostaa laita hakemusta tulemaan sivustomme kautta, niin olen yhteydessä. 

Lisätietoja arkisin klo 8-16 henkilostopalvelut@varvaamo.fi tai numerosta 040 657 0038. 

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa