Varastotyöntekijä Länsi-Vantaalle

14.9.2023

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 21.10.2023

Työ alkaa: Lokakuun aikana

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Ruista ranteessa ja salitreeni hakusessa? 
Meillä on sulle oiva vaihtoehto!

Tule meille rengasvarastoon varastotyöntekijäksi niin treenin lisäksi tarjotaan sulle tlisäksi päälle vauhdikkaita ja tekemistä sisältäviä työpäiviä sekä palkkaus päälle!

Rengasvarastossa työskennellessäsi pääset nostelemaan, siirtämään ja käsittelemään asiakkaiden henkilöautojen rengassarjoa. Tehtäviisi kuuluu viedä tarvittavat renkaat asentajille asennukseen ja asennuksesta kesärenkaat odottamaan seuraavaa kesäkautta. 

Tehtäviin soveltuu fyysisestä työstä nauttivat henkilö, joka ei pelkää tarttua työn tekoon. Käsittelyssäsi on asiakkaiden tuotteita, joten tarkkaavaisuutta myös vaaditaan. 

Työpaikka sijaitsee hyvin julkisten kulkuyhteyksien päässä. Työtä pääset tekemään arkisin klo 8-17 välillä. Sesongille ominaista on toisinaan työpäivien venyminen, joten olethan joustava työaikojen suhteen. Viikonloput ollaan vapaalla. Palkkaus autorengasalan työehtosopimusta mukaillen ja kokemuksesi huomioiden.

Mikäli palkallinen treeni kiinnostaa laita hakemusta tulemaan järjestelemäämme. Lisätietoja arkisin klo 8-16 henkilostopalvelut@varvaamo.fi tai numerosta 040 657 0038.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa