Varastotyöntekijä Pohjois-Helsinkiin

14.9.2023

Hae työpaikkaa

Helsinki

Haku päättyy 21.10.2023

Työ alkaa: Lokakuun aikana

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Rengasvarasto on paikka, jossa käsitellään asiakkaiden rengashotellissa olevia renkaita. Tällä hetkellä hotellissa majailevat talvirenkaat. Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluvat asiakkaiden talvirenkaiden vienti varastosta asentajille sekä kesärenkaiden hyllyttäminen takaisin varastoon. Käsittelyssä on henkilöautojen renkaita.

Renkaita käsitellään paljon käsin, joten voimaa työssä saa käyttää. Edellytyksenä työlle onkin fyysinen kunto sekä tarkkaavaisuus asiakkaan omaisuutta käsitellessä. Työtehtävät sisältävät pääasiassa varastotyöskentelyä mutta myös työtehtävät esimerkiksi rengaspesussa ovat mahdollista.

Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Työtä pääset tekemään arkisin ma-pe klo 8-18 välillä ja toisinaan lauantaisin klo 9-14. Sesongille ominaista on toisinaan työpäivien venyminen, joten olethan joustava työaikojen suhteen.  Palkkaus autorengasalan työehtosopimusta mukaillen ja kokemuksesi huomioiden.

Mikäli palkallinen treeni kiinnostaa laita hakemusta tulemaan. Työt alkavat arviolta lokakuun alku- lokakuun puoliväli. Nappaa siis itsellesi syksyn palkallinen treeni ohjelmistoon ja laita hakemus tulemaan järjestelmäämme.

Lisätietoja arkisin klo 8-16 henkilostopalvelut@varvaamo.fi tai numerosta 040 657 0038.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa