Varastotyöntekijöitä Pirkanmaalle

22.8.2022

Hae työpaikkaa

Kangasala, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 31.12.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Tiesitkö että varastotyöntekijän nimike voi sisältää esimerkiksi kaikkea tätä: tavaran vastaanottoa, hyllyttämistä, keräilyä, laadun tarkastamista, trukilla ajoa sekä lähettämistä ja tuotteiden lajittelua.

Etsimme edellä mainittuihin työtehtäviin varastotyöntekijöitä sekä trukkikuskeja Tampereen ja Pirkanmaan alueelle. Pääset tekemään työssä omien mieltymyksiesi mukaan esimerkiksi pakkaajan työtehtäviä tai vaikka kaikkia edellä mainittuja. Varastossa on mahdollisuus niin rutiininomaiseen kuin monipuoliseen työnkuvaan.

Varastoalalla työturvallisuuskortti on eduksi sillä suurimmassa osassa työpaikoista se on pakollinen. Työkohteita on niin Nysse-reittien kuin autoreittien varrella tai mikä jottei Salen pyörätkin kulkevat vielä ennen lumen tuloa?

Minkälainen varasto sinua kiinnostaa? Laita hakemusta tai pirauta (Wilma 040 121 7148 arkisin klo 8-16) niin katsotaan mitä haluaisit tehdä ja etsitään sinulle sopiva työpaikka! Sähköposti toimii myös wilma.niskanen@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa