Varusteasentaja

19.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 30.9.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Olisitko sinä sisärakentamisen viimeistelyjä itsenäisesti hoitava ja osaava varusteasentajamme? 
Etsimme siis varusteasentajaa pääkaupunkiseudulle asiakkaamme työkohteisiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Tehtävänkuvaus:
Varusteasentajana hoidat rakennusurakoiden loppuvaiheen varusteiden kuten annostelijoiden, peilien, inva- ja saniteettivarusteiden, ilmoitustaulujen yms. asentamiset itsenäisesti, vaihtelevissa työkohteissa pääkaupunkiseudun alueella. Pääset aloittamaan työsi asennusvastaavan työparina liikkuen, joten saat tehtävään hyvän perehdytyksen. Työt tehdään Värväämön asiakasyrityksessä, arkisin ma-pe 7-15:30. Palkkauksessa noudatetaan rakennusalan TES. 

Odotamme hakijalta:
-Sinulla on hyvät kädentaidot ja työkalut pysyvät käsissäsi.
-Osaat lukea rakennuskuvia ja kykenet raportoimaan asennusten etenemisestä mobiililaitteella. 
-Työssäsi olet oma-aloitteinen, ahkera sekä ehdottomasti huolellinen.
-Olet yhteydessä asiakkaisiin/ arkkitehtiin tarvittaessa asennuksia koskien, joten asiakaspalvelutaidot korostuvat myös.
-Kohteiden välillä liikutaan autolla, joten oman auton käyttömahdollisuus on vaadittu tässä tehtävässä.

Värväämö tarjoaa muun muassa:
Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, työterveyshuollon, työvaatteet -varusteet ja tehtävässä vaaditut työkalut, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen, Hae työpaikkaa-painikkeen kautta. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus pikimmiten!

Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa