Värväämö Partneri-yrittäjiä

20.10.2021

Hae työpaikkaa

Seinäjoki, Pieksämäki, Savonlinna, Kajaani, Kokkola, Rovaniemi, Vaasa, Joensuu, Iisalmi, Kuopio, Varkaus, Uusikaupunki

Haku päättyy 3.12.2021

Työ alkaa: 1.1.2022

Työsuhde:

Työaika:

YRITTÄJÄKSI!

 

Värväämö on rakennusalan reilu ja rohkea henkilöstötalo! Olemme vahvasti kasvava ja kehittyvä yritys ja brändi rakentamisen henkilöstövuokrausalalla. Tarjoamme nyt mahdollisuutta yhdistää halusi tehdä itsenäisesti töitä yrittäjänä hyvällä brändillä ja valmiilla konseptilla. Haemme useaan kaupunkiin Värväämö Partneria. Saat käyttöösi brändin, meidän tuen ja pääset toimimaan rakentamisen alalla, jossa varmasti riittää mielenkiintoa! Voit olla taustaltasi rakentamisen alalta tai myyntihenkinen. Annamme sinulle tukea ja koulutusta tarvittaessa ja autamme alkuun! Työssäsi pääset näkemään rakentamisen henkilöstöpalveluliiketoimintaa, sekä työskentelemään luotettavan toimialan parissa. Pääset osaksi erilaisia työtehtäviä sekä projekteja ja tehtävissäsi hyvin suoriuduttuasi voit edetä urallasi moneen suuntaan.

Haemme yrittäjiä mm. Savonlinnaan, Joensuuhun, Kuopioon, Seinäjoelle ja Rovaniemelle. Voit olla myös muilta paikkakunnilta!

Yrittäjän työnkuvaan kuuluu rakennusalan työntekijöiden haastattelu ja rekrytointi asiakkaidemme tarpeisiin, sekä myyntityö ja asiakasvastuun hoitaminen.

 

MIKÄ AUTTAA SINUA YRITTÄJÄN ARJESSA?

 

Kokemuksemme mukaan menestyviä yrittäjiä ovat henkilöt jotka ovat asiakaspalvelualttiita, energisiä, sosiaalisia, oma-aloitteisia sekä ahkeria persoonia, joilla on aito halu kehittää itseään, intoa oppia uutta ja motivaatiota saada lisää kokemusta myynnistä. Arjessa auttaa toki rakennusalan tuntemus. Koulutuksena käy mainiosti viimeisen vuoden rakennusinsinööri-opiskelija tai juuri valmistunut rakennusinsinööri. Myös talotekniikan koulutus sopii meille mainiosti! Kokemuksena katsomme eduksi työmaakokemuksen. Innokas, oppiva ja asiakaspalveluhenkinen asenne on meille tärkeintä!

 

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

 

Tarjoamme hyvän aloitusmahdollisuuden, työtilat, työvälineet, mahtavat työkaverit, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkkion. Saat valita teetkö työsi etätyönä, vai toimistolla. Pääset myös mahtavasti vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja siten myös ansiotasoosi!

 

Jos olet henkilö, joka nauttii tuloshakuisista myyntitehtävistä ja sinulla on itsenäinen sekä rohkea työote, olet juuri etsimämme henkilö! Älä siis epäröi vaan vakuuta meidät hakemuksellasi ja liity osaksi kasvavaa sekä menestyvää brändiämme!

Katso meistä lisää www.varvaamo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Tomi Käiväräinen, +358 45 172 5589, tomi.kaivarainen@varvaamo.fi. Lähetä esittely itsestäsi ja kiinnostuksestasi: tomi.kaivarainen@varvaamo.fi, 3.12.2021 mennessä. Aloitamme neuvottelut kiinnostuneiden kanssa mahdollisimman pian. Ole nopea ja ota mahdollisuus haltuusi!

Hae työpaikkaa
<