Vastaavia työnjohtajia PK-seudulle

25.11.2021

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 31.12.2021

Työ alkaa: Joustavasti sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haemme useammalle rakennusalan yritykselle vastaavaa työnjohtajaa. Yritykset ovat keskisuuria ja suuria ja rakentavat pääasiassa uudiskohteita PK-seudulla. Jokaisella asiakkaalla on hieman erilaisia kohteita tarjolla, ota yhteyttä ja käydään läpi tarkemmin eri mahdollisuuksia. Kaikki yhteydenotot hoidetaan luottamuksellisesti.

Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaan, esimerkiksi joululomien jälkeen. Työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa, tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia.

TYÖTEHTÄVÄ: Vastaava työnjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
Pääkaupunkiseutu
TYÖN LUONNE:
Vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, aloitus sovittavissa joustavasti. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN TYÖHÖN EDELLYTÄMME:

-Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta.
-Vastaavan työnjohtajan pätevyyttä PK-seudulla, tai vuosien kokemus työnjohdosta ja mahdollisuus hakea vastaavan pätevyyttä.
-Hyviä tietoteknisiä taitoja.
-Sujuvaa suomen kielen taitoa.

MITÄ ME TARJOAMME:

-Mahdollisuuden tutustua useampaan työnantajaan vaivattomasti.
-Vakituisen työsuhteen suoraan asiakkaamme palkkalistoilla.
-Mahdollisuuksia edetä urallasi.
-Tehokkaan ja mutkattoman hakuprosessin.

Hae työpaikkaa oheisesta linkistä, voit myös soittaa tai laittaa viestiä: Juho Palosaari 0505149958, juho.palosaari@varvaamo.fi. Haku tehtävään päättyy 31.12.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun hakuaikana, joten toimi nopeasti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me halutaan, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork henkilöstötalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta. Lisää meistä www.varvaamo.com.

Hae työpaikkaa
<