Viherrakentaja pääkaupunkiseudulle

23.6.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kirkkonummi, Vantaa

Haku päättyy 7.7.2022

Työ alkaa: Heti/Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Viherrakentaja pääkaupunkiseudulle

Etsimme asiakkaallemme viherrakentajia monipuolisiin maisemointitöihin! Työtehtäviisi kuuluu muun muassa rakentamis-, istutus-, leikkaus-, hoito- ja uudistustöitä. Työhön voi kuulua myös pienimuotoisia maanrakennustöitä, puurakentamista, kalusteiden ja varusteiden asennusta, kivitöitä sekä mahdollisesti muita ulkoalueiden maisemointiin liittyviä tehtäviä. Työtä tehdään sekä käsin että koneilla. 

Hakijalta vaaditaan kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä kohteissa ja työstä tulee suoriutua itsenäisesti ja hallita tarvittavat työkalut. Älä kuitenkaan epäröi laittaa hakemusta vaikkei sinulla olisikaan kokemusta jokaiselta osa-alueelta, katsomme tehtävät osaamisesi mukaan ja saat työhön kattavan opastuksen. Kohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, kilpailukykyisen palkan lisäksi liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä työterveyshuollon ensimmäisestä päivästä lähtien.

Työt alkavat kesän kynnyksellä ja kestävät alkutalveen saakka, aina oman käytettävyyden mukaan. Sinulla on mahdollisuus jatkaa töitä myös muissa Värväämön tarjoamissa työtehtävissä, oman osaamisen mukaan. 

TYÖTEHTÄVÄ: Viherrakentaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
PK-seutu
TYÖN ALOITUS/ KESTO: Sopimuksen mukaan
TYÖAIKA: Arkisin, klo 7-15:30

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Ahkeraa ja omatoimista asennetta
Hyvää peruskuntoa ja intoa työskennellä ulkona
-Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi
-Kokemusta rakennus- ja/tai viheralalta
-Viheralan koulutus ja/tai kokemus katsotaan eduksi

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon
-Työvaatteet ja -varusteet
-Mahdollisuuden jatkaa töitä kesän jälkeen

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa:
Lisätietoja: 0401546475, Totti Viitaharju, totti.viitaharju@varvaamo.fi

Täytäthän hakemuksesi huolella – Työtehtävät määräytyvät kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan, kerro siis hakemuksessa mitkä tehtävät sinua kiinnostavat, mitä osaamista sinulta löytyy ja mille aikavälille etsit töitä. 

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<