Henkilöstövuokraus nousee tasaisesti puheenaiheeksi ja se saattaa monessa herättää jo sanana ajatuksia ja fiiliksiä. Haluamme avata muutamaa aihetta, jotka ovat herättäneet paljon kysymyksiä rakennusalan henkilöstövuokrauksesta.

On tärkeää saada työntekijälle töitä, mutta meille Värväämöllä on yhtä lailla tärkeää myös yhteisöllisyys ja työntekijöistä huolehtiminen. Olemme yhtä isoa poppoota ja juomme kaffet tai toisetkin aina tavatessamme. Meille jokainen kohtaaminen on yhtä tärkeä kuin jokainen onnistunut työkeikka.

Henkilöstövuokraus, vain työkeikan odottamista. 

Kun mietimme henkilöstövuokrausta, mieleen tulee usein keikan odottaminen. Mutta totuus on, että alalla töitä kyllä riittää. Henkilöstövuokrauksen kautta jokainen työ on hieman erilainen, toinen on pidempi, toinen ehkä lyhempi, joku paikka laittaa enemmän haastetta ja toinen taas tuntuukin helpommalta. Osaava tekijä ei paljoa joudu odottelemaan, vaan töitä kyllä löytyy.

Henkilöstövuokraus ei ole vain välittämistä ja odottelua; henkilöstövuokrauksen kautta työskentely on työtä, jossa on vaihtelevuutta ja itsenäisyyttä. Täällä pääset itse vaikuttamaan, milloin haluat työskennellä, ja milloin taas et. Saat myös itse vaikuttaa siihen millaisia tehtäviä pääset tekemään. Kun hoidat työsi hyvin ja asenteesi on kohdallaan, on tämä tapa työllistyä kuin tehty sinulle.