Citywork -konsernin henkilöstö- ja ulkoistusratkaisut siirtyvät Värväämö-brändin alaisuuteen. Uudistunut Värväämö haastaa koko henkilöstöalaa tavoitteenaan olla tunnettu Suomen parhaana vuokratyönantajana. Värväämö on suomalainen henkilöstötalo, joka tarjoaa asiakkaille palveluita jatkossa rakentamisen, logistiikan ja teollisuuden toimialoilla. Laajentuessaan Värväämö toimii yli kymmenellä paikkakunnalla, työllistäen vuosittain yli 2000 henkeä Suomessa. Konsernin kokonaisliikevaihto on noin 30 M€.

Uusi Värväämö pyrkii haastamaan käsityksen vuokratyöstä asettamalla työntekijät ja työntekijäkokemuksen koko toimintansa keskiöön. Tulevaisuudessa vuokratyönantajan tulee erottua muista työnantajista tarjoten parempia työsuhteita ja etuja työntekijöilleen. Yhtiön toimitusjohtaja Ville Kulmala uskoo vuokratyönantajien olevan tulevaisuudessa niitä tahoja, jotka hoitavat työsuhteeseen liittyvät asiat kaikista parhaiten.

Vallitseva työvoimapula on kääntänyt työmarkkinat ylösalaisin, ja yhä useammin työntekijät saavat valita työnantajansa. Värväämö pyrkii parantamaan käsitystä vuokratyöstä tarjoamalla työntekijöille merkityksellisiä etuja sekä reilua ja rehtiä välittämistä. Värväämö on lisäksi erikoistunut etenkin työelämäyhteistyöhön oppilaitosten kanssa, sekä tuomaan osaavaa työvoimaa myös ulkomailta.

Kulmala toteaa tavoitteen parhaasta vuokratyönantajan tittelistä rakentuvan monien pienien asioiden ympärille.

”Emme vuokratyönantajana pysty vaikuttamaan kaikkiin työpaikoilla vaikuttaviin olosuhteisiin, mutta on monia pieniä asioita joihin pystymme vaikuttamaan. Jos teemme kymmenen tai sata pientä asiaa hieman paremmin, alkaa kokonaisuus näyttämään työntekijän näkökulmasta jo aika isolta muutokselta.”

Värväämön työntekijät ovat saaneet tottua laadukkaisiin työvaatteisiin, reiluihin etuihin ja perjantain pizzalähetykseen. Työntekijät saavat lisäksi itse vaikuttaa työtunteihin elämäntilanteen mukaan. Värväämö julkaisee lähikuukausien aikana Värväämöläisten oman etukortin, jolla työntekijät saavat monipuolisia ja hyödyllisiä etuja myös töiden ulkopuolella. Työntekijät nauttivat lisäksi erilaisista virikeseteleistä ja yhteisistä kesäpäivistä ja muista työntekijätapahtumista.

Konsernin kaikki asiakassopimukset sekä työsuhteet jatkuvat ennallaan ja vanhoissa yhtiöissä, ainoastaan yhtiöiden nimet muuttuvat kevään 2022 aikana. Nimenmuutos ei edellytä asiakkailtamme tai työntekijöiltämme erillisiä toimia.

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Ville Kulmala, ville.kulmala@varvaamo.fi, 0400 992 577 Liiketoimintajohtaja, Tomi Käiväräinen, tomi.kaivarainen@varvaamo.fi, 045 172 5589