Värväämö Oy on ostanut TSR-ELSITE Oy:n asennusliiketoiminnan. Työmaan sähköistys-, valaistus- ja lämmityskaluston toimittaja TSR-ELSITE Oy keskittyy jatkossa ydinliiketoimintaansa eli kaluston valmistukseen ja maahantuontiin, sekä tähtää voimakkaaseen kasvuun kansainvälisillä markkinoilla.

”Toimitamme jo nykyisellään mm. logistiikkapalveluita työmaille ja asennuspalvelut ovat askel kohti tavoitettamme olla työmaiden kokonaisvaltainen palvelutarjoaja” iloitsee Värväämön liiketoimintajohtaja Tomi Käiväräinen. TSR-ELSITEn asennustiimistä tulee kiinteä ja olennainen osa Värväämön brändiä ja palveluvalikoimaa. Jatkossa asennustoiminta palvelee Värväämön työmaapalveluita, täydentäen ja tarjoten yhä parempaa kokonaisuutta työmaiden logistiikan ja työmaatekniikan kokonaistoimituksiin. Värväämön työmaapalvelut tarjoaa jatkossa työmaiden käyttöön palvelupaketin, jossa tuotetaan työmaille mm. sähköistys, valaistus, logistiikka, siivous ja suojauspalvelut.

Kaikki käynnissä olevat TSR-ELSITEn asennustiimin asennustyöt jatkuvat ennallaan. Nyt omistajaa vaihtanut asennustiimi hoitaa parhaillaan mm. HUS:n Silta-sairaalan työmaa-aikaisen sähkö- ja valaistusverkon asennus-, purku- ja ylläpitotöitä. Tiimi on aiemmin hoitanut mm. Siltasairaalan Uuden Lastensairaalan, Tampereen Torni-hotellin ja Jorvin sairaalan työmaasähköistyksen ja siihen liittyvän suunnittelun kokonaisuudessaan. Vuosikymmenien asennustoiminnan kokemuksella palveluita johtava Timo Lamberg siirtyy liiketoimintakaupassa asentajien mukana Värväämö Työmaapalveluihin johtajaksi. ”Tämä asennustoiminta on minulle kuin oma lapsi, odotan suurella innolla kun pääsemme taas yhdessä asiakkaiden kanssa kehittämään uutta ja jotain suurta” sanoo Lamberg.

TSR-ELSITE ja Värväämö tekevät jatkossa tiivistä yhteistyötä, jossa TSR-ELSITEn kaluston asennukselle on mahdollista tilata ammattitaitoinen ja kaluston hyvin tunteva Värväämön asennustiimi. Vastaavasti Värväämön asennuspalvelut voi jatkossakin myydä ja toimittaa TSR-ELSITEn kalustoa työmaille.

Lisätietoja

Liiketoimintajohtaja, Tomi Käiväräinen, tomi.kaivarainen@varvaamo.fi, 045 172 5589