Ota viisi askelta ja olet töissä Värväämöllä

Työnhakeminen voi välillä tuntua jännittävältä, joten listasimme viiden askeleen polun uuteen työhösi. Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Yhteyttä voi ottaa hakemalla suoraan johonkin avoimista paikoistamme tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä joko rekrybottimme avulla tai ihan pirauttamalla alueesi toimihenkilölle. 

  • Kun yhteys on luotu, on aika rupatella ja tutustua toisiimme. Otetaan yhdessä kupit kahvia ja pääset kertomaan hieman, minkälaista työtä etsit ja millaisella taustalla. Me puolestamme kerromme meistä ja meidän asiakkaistamme. Katsotaan sitten yhdessä juuri sinulle sopiva pelisuunnitelma.
  • Tämä on se hetki, kun sinä voit hengähtää ja me teemme taikojamme, eli etsimme kiinnostavimmat duunit juuri sinulle. Ehdotamme sinulle vaihtoehtojamme ja sinä päätät, kuinka haluat edetä.
  • Uusi duuni on löydetty ja fiilis on korkealla. On siis aika pukea sinut asianmukaisiin varusteisiin ja pitää sinulle perehdytykset, jotta tiedät mitä tulevassa työssäsi sinulta odotetaan.
  • Nyt olet valmis aloittamaan uudessa työssäsi. Emme kuitenkaan katoa näkökentästäsi, vaan olemme tarvittaessa tavoiteltavissa ja pidämme sinuun yhteyttä.

Meidän tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Pyrimme tekemään työllistymisestä mahdollisimman mukavan kokemuksen, jotta pystyt keskittymään tekemään työsi mahdollisimman hyvin. 

Onnea tuleviin työkeikkoihin!