Ei mitään toimistohommia, vaan logistiikan, teollisuuden ja rakentamisen duuneja!

Töitä, kaffea ja reilua peliä!

Parhaat logisiikan, teollisuuden ja rakennusalan avoimet työpaikat löydät Värväämöstä. Töitä on tarjolla työmailla ja tehtaissa. Kauttamme löydät parhaat avoimet vuokratyöpaikat rakentamisen, logistiikan ja teollisuuden toimialoilta.

Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Värväämöllä on jatkuvasti auki satoja rakennusalan avoimia työpaikkoja ja tehtäviä. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Ja kahvi on kuumaa – Tervetuloa!

Logistiikan ja teollisuuden työnantaja!

Tuohon me ollaan alusta asti pyritty. Me halutaan tuntea työntekijämme, pidetään sanamme ja jeesataan muutenkin kuin työasioissa. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä.

Pyritään siis olla maailman paras työpaikka, vaikka ollaankin vuokratyö!rma – palkat ja edut on kohdillaan, työterveyshuolto toimii ja järkätään yhteisiä tapahtumia. Suurin osa värväämöläisistä tuleekin meille töihin, koska ystävät kehui meitä!

N

Sama tahto siitä miten ihmisiä kohdellaan

N

Hoidetaan asiat niin kuin on sovittu

N

Hyvällä fiiliksellä työn tekemistä

Mikä on Värväämö?

 

Me välitämme työntekijöitä Helsingin toimistolta Uudellemaalle, Turusta Varsinais-Suomeen, Tampereelta Pirkanmaalle, Oulusta käsin Pohjois- Pohjanmaalle, Porista Satakuntaan ja Kuopiosta Savoon, mutta myös laajemmin koko valtakuntaan. Meidän kanssa on helppoa työskennellä ja asiat tapahtuu, toimistoajatkaan ei ole esteenä. Paperityöt hoituu sähköisesti – Värväämö mobiili -palvelussa voit kuitata työvuorot, seuraat tilaushistoriaa ja näet kuvalliset esittelyt vapaista työntekijöistä.

Tärkein tehtävämme on löytää sulle töitä! 

Pyritään siis olla maailman paras rakennusalan työpaikka, vaikka ollaankin vuokratyöfirma ja tarjoamme asiakkaille henkilöstövuokrausta ja vuokratyöntekijöitä. Palkat ja edut on kohdillaan, työterveyshuolto toimii ja järkätään yhteisiä tapahtumia. Suurin osa värväämöläisistä tuleekin meille töihin, koska ystävät kehui meitä!

Logistiikan ja teollisuuden työpaikat

Taidettiinkin jo mainita, että tärkein tehtävämme on löytää sinulle työtä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin etsitään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt Värväämössä pitkään.

Ja ihan huippua on, jos sulle aukeaa meidän kautta vakituinen työpaikka joltain asiakkaaltamme. Me ei estellä sitä, vaan tarjotaan sen kunniaksi pullakahvit. Jotkut tosin ei edes silloin halua lähteä meiltä.

 

Z

Mitä se vuokratyö on?

Homman nimi on siis vuokratyö. Osapuolina siinä on työntekijä, Värväämö ja asiakas. Me Värväämössä toimitaan sun työnantajana ja palkanmaksajana. Ja sitten me hoidetaan kaikki muutkin lain edellyttämät työnantajalle kuuluvat asiat, kuten työterveyshuolto. Asiakas taas on se, jonka työmaalla työskentelisit, ja jonka johdon ja valvonnan alaisuudessa työt tehdään. Ei ees hankalaa!

 

i

Rakennusalan Tes ja muut TeS:sit

Työsuhteen ehdoissa me noudatetaan tietty aina työlainsäädäntöä ja sovellettavaa työehtosopimusta. Palkat on aina TES:sin mukaiset, usein jonkin verran yli osaamisesi mukaan. Palkka muodostuu oman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit kysyä lisää omalta yhteyshenkilöltäsi.

 

Värväämö logistiikkaratkaisut

 

Värväämön palveluratkaisuja käyttävät johtavat kotimaiset ja kansainväliset logistiikka- ja tuotantoalan yritykset. Tunnemme monipuolisesti logistiikka- ja tuotantoalojen vaatimukset ja olemme luotettava kumppani tilapäisissä resursointitarpeissa, pysyvämmissä henkilöstöratkaisuissa ja ulkoistuksissa. Palvelumme neljä tukijalkaa ovat optimaalinen ja osaava henkilöstöresurssi, jota ohjaa aina paikallinen terminaalikohtainen työnjohto, tukenaan valtakunnallinen palvelutiimi.

Värväämö teollisuus

 

Olemme erikoistuneet tuomaan työvoimaa myös ulkomailta. Tällöin pystymme resursoimaan myös haastavia muuten haastavia rekrytointeja. Kattava kokonaispalvelumme  ottaa huomioon kaiken prosessiin liittyvän aina ensi kontaktista koulutukseen asti. Olemme erikoistuneita myös tekemään yhteistyötä eri oppilaitoksien kanssa. Pystymme rakentamaan erilaisia koulutuspolkuja ja täten myös ennakoimaan tulevaisuuden resurssitarpeita. 

Millaisia hommia meillä on?

Värväämön työt on logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan töitä. Näihin me värvätään niin kokeneita ammattilaisia kuin uransa alussa olevia tekijöitäkin. Me arvostetaan alan työkokemusta ja hyvää asennetta työtä kohtaan, koulutus on tietysti plussaa. Meille tullaan tosi monenlaisilla taustoilla. Eli jos yhtään mietit, voisiko Värväämö olla sulle, niin ota yhteyttä, täytä hakemus tai tuu toimistolle kahville ja jutulle! Muun muassa näitä värväämme:

Talonrakennus

Rakennusmies, kirvesmies, purkutyöntekijä, maalari, rakennusapumies yms.

Maanrakennus

Maanrakentaja, kaivinkoneenkuljettaja, maanrakennuskonekuski, maanrakennusapumies, raudoittaja yms.

Logistiikka

Trukkikuski, varastomies, rahdinkäsittelijä, 

Talotekniikka

Sähköasentaja, LVI-asentaja, IV- asentaja, automaatioasentaja yms.

Rakennusteollisuus

Elementinvalmistaja, prosessityöntekijä, muottikirvesmies, kivimies yms.

Teollisuus

Hitsaaja, koneistaja, prosessinhoitaja, asentaja, 

Miksi hakea meille töihin?

Taidettiinkin jo mainita, että tärkein tehtävämme on löytää sinulle työtä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin etsitään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt Värväämössä pitkään.

Ja ihan huippua on, jos sulle aukeaa meidän kautta vakituinen työpaikka joltain asiakkaaltamme. Me ei estellä sitä, vaan tarjotaan sen kunniaksi pullakahvit. Jotkut tosin ei edes silloin halua lähteä meiltä.

Meillä työskentelee henkilöstövuokrauksen kautta asiakkaidemme työmailla vuosittain yli 1000 alan osaajaa. Me pidetään huolta, että kun meidän kaverit tulee töihin, niin luvattu osaaminen on kunnossa ja luvat, kortit ja varusteet on reilassa (kuten Dimexin työvaatteet, käsityökalut ja suojavarusteet). Meiltä löydät muun muassa seuraavia ja paljon muita rakentamisen ja maanrakennuksen, teollisuuden sekä sähkö- ja LVI-alojen osaajia. 

Reilu palkka

TES:in ja osaamiseen perustuen

Oma yhteyshenkilö

Oma yhteyshenkilö joka pitää sinusta huolta

}

Ei karensseja

Ei karensseja jos asiakas haluaa vakinaistaa työsuhteen

Turvakortit

Hoidetaan aina ajan tasalle

Sähköiset järjestelmät

Digitaaliset järjestelmät kulkevat helposti aina mukana 

Työntekijätapahtumat

Ilmaisia ja säännöllisiä tapahtumia työntekijöille

Työvaatteet ja varusteet

Uudet työvaatteet räätälöitynä Värväämöläisille

Miksi hakea meille töihin?

Taidettiinkin jo mainita, että tärkein tehtävämme on löytää sinulle työtä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin etsitään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt Värväämössä pitkään.

Ja ihan huippua on, jos sulle aukeaa meidän kautta vakituinen työpaikka joltain asiakkaaltamme. Me ei estellä sitä, vaan tarjotaan sen kunniaksi pullakahvit. Jotkut tosin ei edes silloin halua lähteä meiltä.

Meillä työskentelee henkilöstövuokrauksen kautta asiakkaidemme työmailla vuosittain yli 1000 alan osaajaa. Me pidetään huolta, että kun meidän kaverit tulee töihin, niin luvattu osaaminen on kunnossa ja luvat, kortit ja varusteet on reilassa (kuten Dimexin työvaatteet, käsityökalut ja suojavarusteet). Meiltä löydät muun muassa rakentamisen ja maanrakennuksen, teollisuuden sekä sähkö- ja LVI-alojen osaajia ja paljon muita .

Meillä teollisuuden työpäivät näyttävät tältä

Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Värväämme töihin rakennusalan ja teollisuuden osaajia ja ammattilaisia. Teemme henkilöstövuokrausta ja suorarekrytointeja työmaahenkilöstölle sekä toimihenkilöille. Katso avoimet teollisuuden, logistiikan ja rakentamisen työpaikat.

 

Oletko miettinyt uutta työpaikkaa?

Katso meidän avoimet logistiikan ja teollisuuden työpaikat ja laita hakemusta tulemaan. Me soitamme sinulle ja pyydämme kahville!

Yleisesti kysyttyjä kysymyksiä

Tärkein tehtävämme on löytää sinulle työtä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin etsitään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt Värväämössä pitkään.
Mitä on vuokratyö?
Homman nimi on siis vuokratyö. Osapuolina siinä on työntekijä, Värväämö ja asiakas. Me Värväämössä toimitaan sun työnantajana ja palkanmaksajana. Ja sitten me hoidetaan kaikki muutkin lain edellyttämät työnantajalle kuuluvat asiat, kuten työterveyshuolto. Asiakas taas on se, jonka työmaalla työskentelisit, ja jonka johdon ja valvonnan alaisuudessa työt tehdään. Ei ees hankalaa!
Mitä töitä Värväämö tarjoaa?

Rakennusalan töitä kaikissa sen muodoissa. Parhaat teollisuuden ja rakennusalan avoimet työpaikat löydät Värväämöstä. Töitä on tarjolla, niin työmailla ja tehtaissa, kuin työnjohto- ja toimihenkilötehtäviinkin.

Työsopimus

Työsopimus on työntekijän ja työnantajan välinen sopimus työn tekemisestä. Työsopimus tehdään joko työntekijän ja Värväämön välillä tai työntekijän ja Värväämön avustuksella asiakasyrityksen välillä. Työsopimuksessa määritellään tehtävä, työ, paikka- ja alue, aika ja palkka.

Saako töitä tehdä muualla?

Totta kai halutessasi saat työskennellä myös muualla. Mikäli asia mietityttää sinua, ole rohkeasti yhteydessä omaan esihenkilöösi ja keskustele tilanteestasi. Me myös toki haluamme, että löydät kauttamme juuri sen verran hommaa, mitä jaksat tehdä! 

Saanko tarvittavat työvälineet Värväämöltä?

Saat! Pidämme aina huolen siitä, että työntekijöillämme on asianmukaiset varusteet! Jos jotain pitää päivittää, rohkeasti kahville ja napataan uudet kamat niskaan! 

Rakennusalan TES ja muut työehtosopimukset

Työsuhteen ehdoissa me noudatetaan tietty aina työlainsäädäntöä ja sovellettavaa työehtosopimusta. Palkat on aina TES:sin mukaiset, usein jonkin verran yli, osaamisesi mukaan.

Mikä on TES?

Työehtosopimus eli TES on Suomessa työntekijäjärjestön ja työnantajan tai työnantajien järjestön välinen sopimus alakohtaisista työehdoista kuten palkoista, työajoista, lomista ja muista eduista, joita sopimuksen soveltamisalalla noudatetaan. Henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme HPL:n jäsenyritys, mutta työpaikkakohtaisesti seuraamme tarjoamamme työpaikan alakohtaista työehtosopimusta. Työehtosopimuksella sovitaan asioista lakia tarkemmin ja usein paremmin. Laki takaa usein hyvin miniehdot työntekijälle. 

Palkka-asiat?

Ota rohkeasti yhteyttä omaan esihenkilöösi, mikäli sinulla on mitään kysyttävää palkkoihisi liittyen. 

Aloitus ja perehytys

Mieletöntä, että löydettiin sinulle sopivia töitä! Saat aina perehdytyksen niin meiltä kuin asiakasyritykseltä. Ennen starttia tarkastetaan vielä oikeat varusteet ja työsuhteeseen liittyvät asiat. Jos joku asia vaivaa, esihenkilö auttaa aina! 

Siirtyminen asiakasyrityksen kirjoille

Ihan huippua on, jos sulle aukeaa meidän kautta vakituinen työpaikka joltain asiakkaaltamme. Me ei estellä sitä, vaan tarjotaan sen kunniaksi pullakahvit. Jotkut tosin ei edes silloin halua lähteä meiltä.